Forum
3 posters
Stranica 1 / 1.
Forum
Evo ja sam otvorio forum o klanu moga prijatelja znanog kao Volgin, eto dobrodoli su svi
Na kraju stranice ima Chatbox, pritiskajući na Join the chatbox otvara vam se popup chatbox dje moete chatati
EDIT: DODAO SAM GALERIJU NALAZI SE U GORNJEM LIJEVOM KUTU PORED PORTALA, NEMA JO NITA, KRIRAJTE VI SVOJE ALBUME PA STAVLJAJTE SLIKE
Na kraju stranice ima Chatbox, pritiskajući na Join the chatbox otvara vam se popup chatbox dje moete chatati
EDIT: DODAO SAM GALERIJU NALAZI SE U GORNJEM LIJEVOM KUTU PORED PORTALA, NEMA JO NITA, KRIRAJTE VI SVOJE ALBUME PA STAVLJAJTE SLIKE
Re: Forum
ej , pozz, ja sam s volginom u klanu , samo zelim reci da sam promenio nick u imba.axe , jer sam jebeno zaboravio password.
Pa svo koji ste u klanu IT dodajte me : imba.axe
Pa svo koji ste u klanu IT dodajte me : imba.axe
Lightn4strike- Broj postova : 103
Registration date : 02.10.2007
e znaci neces vise igrati na light strike.ok cim budes online na bnet dodam te.treba nam dobar igrac:D
Volgin- Admin
- Broj postova : 115
Registration date : 01.10.2007
e sto se tice galerije ev od danas cu poceti snjimati print scren.i ostali naravno ako imate slike kakve uvezi.frozen thorne samo stavljajte pa mozete i svoje slike stavljati bas bi volio da znam kako izgledate
Volgin- Admin
- Broj postova : 115
Registration date : 01.10.2007
imam ja mnogo screenshotev-a , ako trebe mogu ih uploadati ali malo ih imam previe , i malo sam preimba da se ljudi ne bi sruili , xD
Lightn4strike- Broj postova : 103
Registration date : 02.10.2007
Stranica 1 / 1.